Sarajevo -3 °C Subota 15.12.


09.08.2018. / 13:30h Politika - Dragan Mektić za Vijesti.ba

Dodik je psihički poremećen, huška narod i želi proizvesti nerede u Banjaluci

Dodik je psihički poremećen, huška narod i želi proizvesti nerede u Banjaluci
Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić komentarisao je za Vijesti.ba navode Milorada Dodika o tajnom scenariju koji je pripremljen za šesti oktobar po kojem se treba onemogućiti održavanje izbora, te poziva na odbranu. Mekić smatra da se radi o Dodikovim glupostima i da je očito kako Dodik više ne može psihički da podnese pritisak kampanje.

Mektić je naveo da je upravo Dodik izvršio udar na Banja Luku.
 
"On je izvršio udar na Banja Luku i devastirao je za račun, da ne kažem svog sela. Sve što je bilo važno i značajno po čemu je Banja Luka prepoznatljiva on je uništio, pa i od kulture preko sporta, tako da je on za vrijeme svoje vladavine najveći udar napravio na Banja Luku a nama je do Banja Luke kao glavnog grada Republike Srpske izuzetno stalo i mi ćemo povratiti njen sjaj. Nama je stalo da Banja Luka bude jedna jako prepoznatljiva i privredna, kulturna i sportska sredina, a to je Dodik sve devastirao", rekao je Mektić.
 
- To što govori te gluposti, čovjek je vjerovatno psihički poremetio i ne može više da se više nosi sa ovim, i sada ide ka anarhiji, ka izazivanju anarhije huškajući narod pokušava da proizvede strah i uvesti nerede u Banja Luku, zaključio je Mektić.
 
(Vijesti.ba)


Komentari - Ukupno 71

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!
Prikaži još