Sarajevo -2 °C Ponedjeljak 17.12.


20.07.2018. / 12:59h Kultura - Livno

Goran Karan otvorio Livanjsko kulturno ljeto

Goran Karan otvorio Livanjsko kulturno ljeto
Manifestacija Livanjsko kulturno ljeto 2018, u okviru koje će se sljedećih dvadesetak dana održati niz koncerata, kazališnih predstava, pjesničkih večeri, otvorena je u četvrtak navečer na ljetnoj pozornici u gradskom parku.

- Slobodno možemo reći da Livnjaci kulturu razumiju, jer je žive i čine. Potvrdili smo to kroz bogatu povijest i potvrđujemo to i danas. Ljudi kroz kulturu jedni drugima predaju osjećaje i to je ono najljepše što ova ljetna manifestacija sa sobom nosi. Želim vam da kroz svaki pripremljeni događaj osjetite toplinu i dobrodošlicu - kazao je tom prigodom livanjski gradonačelnik Luka Čelan.
 
Na svečanosti otvaranja prikazana je video projekcija o gradu Livnu koji ove godine obilježava 1126 godina postojanja, kao i tematski prigodni kadrovi ugođaja nogometnog slavlja u Livnu, u kontekstu povezanosti kulture i športa koje se provlači ovogodišnjim događanjem.
 
Kao kruna večeri koncert je održao splitski glazbenik Gorana Karana i bend Vagabundo.

 

(Vijesti.ba / FENA)


Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!