Sarajevo 2 °C Utorak 19.02.


10.07.2018. / 08:37h Regija - "Donose mrtva tijela, ko zna odakle..."!

Sramotna izjava Milomira Marića o pobijenim Srebreničanima

Sramotna izjava Milomira Marića o pobijenim Srebreničanima
Emisija “Ćirilica” koju uređuje i vodi Milomir Marić na srbijanskoj televiziji Happy, a koju preuzima i prenosi bosanskohercegovačka televizija ATV iz Banje Luke sinoć je za temu imala Srebrenicu.

Tu ništa ne bi bilo ni čudno da autori emisije prostor nisu dali ratnim zločincima da komentarišu genocid u Srebrenici, Vojislavu Šešelju i Vinku Pandureviću.

Autori emisije su tako odlučili da prostor za iznošenje svojih stavova i vrijeđanje žrtava, daju osuđenom ratnom zločincu Vojislavu Šešelju, Vinku Pandureviću, bivšem komandantu vojske RS-a koji je za zločine u Srebrenici osuđen u Hagu na 13 godina zatvora.

Gost je i optuženi za ratne zločine Tomo Kovač. Njega je Sud BiH optužio za ratni zločin, ali je on nedostupan bh. pravosudnim institucijama.

No, osim Šešeljevih baljezgarija i prizanja da je srpska vojska pobila nedužne stanovnike Srebrenice, gledatelje je šokirala izjava urednika i voditelja Milomira Marića.

Uostalom, uvjerite se i sami...

(Vijesti.ba / SB)


Komentari - Ukupno 149

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!
Prikaži još