Sarajevo 2 °C Utorak 19.02.


22.06.2018. / 18:50h BiH - www.kidsinfo.ba

Kako i gdje ispuniti kvalitetno vrijeme sa vašom djecom?

Kako i gdje ispuniti kvalitetno vrijeme sa vašom djecom?
Ko od nas nije bio suočen sa velikim upitnikom i pitanjem “kako da ispunim sat sa svojim djetetom između dvije obaveze?” ili u 10 naveče “zna li iko dobrog pedijatra u Sarajevu?”

A tek roditelji osnovaca i tinejdžera i njihove stalne borbe da pronađu dobar sadržaj koji je zanimljiviji od tableta ili mobitela? Ha, izlet sa tinejdžerom lako može postati noćna mora svakog roditelja koji sanja da njegov potomak osjeti čari šume, zdravog vazduha i zemlje pod stopalima…Sva ta pitanja i mnogo druga postavljaju sebi svakodnevno novinari redakcije KIDSInfo i odgovore, savjete, prijedloge daju na www.kidsinfo.ba ili www.kudasadjecom.ba!
 
KIDSinfo je ultimativni vodič za roditelje koji se kroz printano, ali i online izdanje, bavi potrebama djece i roditelja, trenutno samo u Sarajevu. KIDSinfo je mjesto na kome možete naći provjerene informacije: gdje se može organizovati najbolja rođendanska zabava u Sarajevu, u kojoj igraonici, da li želite mađioničara ili možda klauna da upotpuni atmosferu rođendana? Roditelji su već oduševljeni, jer kako kaže mama Azra Kaljanac:
 
-    KIDS info je nešto novo kod nas, korisno, a pri tom i lijepo za pogledati! Sve bitne info su sad na jednom mjestu-ušteda vremena za mene.

 
Šta je to interesantno tinejdžerskom uzrastu, a da nije kafić,  tragom razgovora sa roditeljima – ovaj portal predlaže uvijek neke nove i zabavne ideje. Također, kroz svoje sadržaje KIDSinfo vas informiše gdje da odete u šoping, u koji kids friendly restoran u gradu, kod kojeg doktora ili stomatologa da se obratite za savjet, ali i gdje se uputiti na izlet preko vikenda, koji kurs stranog jezika da pohađa vase dijete, da li je taletovano za sviranje klavira, violine, odnosno koju muzičku školu izabrati?  KIDSinfo donosi pregršt sportskih klubova i kreativnih ideja, a na vama je da procijenite koja je to aktivnost pravi izbor za vašeg mališana: plivanje, karate, košarka, nogomet, ples, gluma itd. 
 
Rubrika KUDA DANAS vas vodi baš tamo gdje upravo danas možete otići  sa svojom djecom.  Svako jutro na početnoj stranici kidsinfo.ba pronađite novi sadržaj za vas i vaše najmilije u rubrici KUDA DANAS!
 
Čitajte više o tome na portalu i posjetite www.kidsinfo.ba ili www.kudasadjecom.ba 

 

(Vijesti.ba)
 
 

 


Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!