Sarajevo -3 °C Srijeda 19.12.


12.03.2018. / 12:35h Crna hronika - PU Doboj

Izvještaj protiv tri lica zbog dvije teške krađe

Izvještaj protiv tri lica zbog dvije teške krađe
Policija je Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela izvještaj protiv Teslićana čiji su inicijali M.J, R.P. i jednog maloljetnika zbog teških krađa u dvije porodične kuće u ovoj opštini, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Iz policije navode da postoji osnov sumnje da su M.J. i R.P. tokom januara izvršili provalu u porodičnu kuću vlasništvo lica čiji su inicijali A.B. koji se nalazio na privremenom radu u inostranstvu, iz koje su nakon premetačine ukrali računar, mobilne telefone i razne predmete za kućnu upotrebu, pričinivši štetu u iznosu od oko 2.000 KM.

Za M.J. i maloljetno lice postoji osnov sumnje da su tokom noći sa 31. januara na 1. februar izvršili provalu u porodičnu kuću vlasništvo lica čiji su inicijali B.O, koji se nalazio na privremenom radu u inostranstvu, te su nakon premetačine ukrali električni i drugi alat, predmete za kućnu uporebu i razne druge predmete.

O pričinjenoj materijalnoj šteti vlasnik će se izjasniti nakon dolaska iz inostranstva.

Dio ukradenih predmeta je pronađen i biće vraćen vlasnicima.


(Vijesti.ba / SRNA)


Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!