Sarajevo -2 °C Ponedjeljak 17.12.


23.02.2018. / 10:46h Ekonomija - Među skoro 1200 izlagača

Na Sajmu turizma u Beogradu predstavljena turistička ponuda Hercegovine

Na Sajmu turizma u Beogradu predstavljena turistička ponuda Hercegovine
Na 40. međunarodnom sajmu turizma, koji se održava od 22. do 25. 2. u Beogradu, svoju turističku ponudu, kulturu, običaje, vina, specijalitete i ostale proizvode koji privlače turiste, predstavlja blizu 1200 izlagača iz 56 zemalja, a među njima je i Bosna i Hercegovima.

Na ovogodišnjem sajmu BiH je predstavljena na zajedničkom štandu, koji uz turističke zajednice iz BiH, okuplja i nekoliko reprezentativnih turističkih agencija iz BiH.
 
Turistička zajednica HNK, zajedno je s turističkim agencijama iz Hercegovine, predstavila je kreativni turistički brand "Hercegovina".
 
U moderno dizajniranom paviljonu Turističke zajednice HNK-a na megaposterima predstavljeni su najinteresantnije destinacije Hercegovine i turistički proizvodi.

Na štandu su se okupili i poznati Mostarce sa svih strana svijeta i njihove prijatelje, koji su taj način doprinijeli popularizaciji turističke ponude Hercegovine, priopćeno je iz Turističke zajednice HNK-a.
 
(Vijesti.ba / FENA)


Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!