Sarajevo -3 °C Srijeda 19.12.


22.02.2018. / 17:09h Crna hronika - Policija potvrdila

Dario Lozančić priznao da je zalijepio plakat ispred Ambasade Srbije u BiH

Dario Lozančić priznao da je zalijepio plakat ispred Ambasade Srbije u BiH
Jedna osoba priznala je da je zalijepila plakat na zgradu Ambasade Srbije u Sarajevu, potvrđeno je za N1 iz MUP-a Kantona Sarajevo.

"Preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja događaja od 14. februara, policijski službenici MUP-a KS su identifikovali i obavili razgovor sa jednom osobom, koja je priznala da je zalijepila PVC foliju na metalnu ogradu Ambasade Republike Srbije u Sarajevu", potvrđeno je za N1 iz MUP-a KS.

Kako je saopšteno, muškarac je u prostorijama MUP-a KS izjavio da ima zdravstvene probleme, te je policiji predočio ljekarsku dokumentaciju, a sav materijal je dostavljen Tužilaštvu BiH. Navodno se radi o Dariju  Lozančiću.

Na ulazu u Ambasadu Srbije u Sarajevu prošle sedmice je zalijepljen plakat na kome je nacrtana mrtvačka glava, ispod koje, je pisalo "Četnici kostobacani".

Ovaj čin izazvao je mnoštvo reakcija u BiH, ali i Srbiji...

 

(Vijesti.ba)


Komentari - Ukupno 32

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!
Prikaži još