Sarajevo 27 °C Petak 20.07.


15.01.2018. / 12:43h Ekonomija - Od danas do 21. januara

Osam bh. kompanija na sajmu namještaja u Kelnu

Osam bh. kompanija na sajmu  namještaja u Kelnu
Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTKBiH) organizirala je osmi put nastup bh. kompanija na Međunarodnom sajmu namještaja i interijera IMM COLOGNE, koji počinje danas u Kelnu (Njemačka) i traje do 21. januara.

- Na zajedničkom štandu Bosne i Hercegovine na sajmu IMM COLOGNE 2018, svoje izvozne kolekcije namještaja predstavlja osam  bh. firmi, i to: Boksit a.d. Milići, EMA KONJUH International d.o.o. – Sarajevo/ Teslić, FEF Export Import d.o.o. – Sarajevo, H.M.M. d.o.o. – Gradačac, Lignacon d.o.o. – Teslić, MALAK JANJ d.o.o. – Donji Vakuf , Solidwood d.o.o. - Gradačac i WoodLaB d.o.o. Sarajevo - kazali su Feni iz VTKBiH. 
 
Nastup Bosne i Hercegovine na IMM COLOGNE 2018 financijski je podržala VTKBiH i Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH.
 
Tokom sedam godina izlaganja u Kelnu, VTKBiH je u okviru grupnog štanda podržala više od 50 nastupa firmi iz cijele BiH, a uzevši u obzir sudjelovanje pojedinih firmi na više sajmova, podržala je ukupno više od 30 različitih kompanija.
 

(Vijesti.ba / FENA)


Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!