Četvrtak 26.04.


14.01.2018. / 12:37h Politika - Jačanje partije

Luka Raguž i Mario Šimović novi članovi Socijaldemokratske partije BiH

Luka Raguž i Mario Šimović novi članovi Socijaldemokratske partije BiH
Predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić, simbolično je uručio članske iskaznice Luki Ragužu, poznatom aktivisti iz Stoca, i Mariju Šimoviću, mladom poduzetniku iz Čapljine, koji su postali novi članovi SDP-a.

Nakon nedavnog pristupanja više od 160 članova u Banjoj Luci, pristupanje Raguža i Šimovića je nastavak aktivnosti organizacionog i kadrovskog jačanja partije na čitavom prostoru BiH.

S obzirom da su Luka i Mario ujedno i uspješni mladi poduzetnici, njihovo pristupanje SDP-u BiH predstavlja snažnu poruku o perspektivi koju u partiji prepoznaju nezavisni i sposobni mladi ljudi iz svih dijelova Bosne i Hercegovine.

niksic-pristupanje-1

Pristupanjem SDP-u BiH, Raguž i Šimović su potvrdili svoju odlučnost da daju doprinos borbi protiv politika jednoumlja i besperspektivnog i agresivnog nacionalizma, koji se već više od dvije decenije nameću i provode u Stocu, Čapljini, ali i drugim dijelovima Bosne i Hercegovine.

niksic-pristupanje-2

(Vijesti.ba)


Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!