Sarajevo 24.2 °C Četvrtak 26.04.


09.01.2018. / 15:06h SHOW - Za Dan žena

Andrija Milošević s hit predstavom "'Zlatni lančić od bižuterije" ponovo stiže u Sarajevo

Andrija Milošević s hit predstavom
Na Dan žena (8. mart) u Domu mladih u Sarajevu bit će upriličena predstava 'Zlatni lančić od bižuterije', u kojoj lik Crnogorca Kostadina (Lale) igra Andrija Milošević.

Radi se o tridesetpetogodišnjem Crnogorcu koji je neuspješni student i biznismen, naučio da živi na tuđi račun. Lijepe djevojke su svuda oko njega, ali njemu ne treba žena za život nego žena koja će ga izdržavati. Neka bogata... I upravo takvu i nađe. On oduševljeno računa da je prevario i nju i njenu porodicu, međutim, bogataši ne bi bili bogataši da ih takav može lako prevariti.

- Karte za tu predstavu u prodaji su od 10. januara u 11 sati u sistemu kupikartu.ba, a cijene su 20 KM i 30 KM za VIP mjesto - navode iz Agencije Avatar.

Andrija Milošević poznat je, između ostalog, i po angažmanu u seriji 'Andrija i Anđelka', te po brojnim televizijskim angažmanima.

(Vijesti.ba / FENA)


Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!