Sarajevo -4 °C Petak 23.03.


02.01.2018. / 12:10h SHOW - Stotine hiljada posjetilaca

Koncertom Tonija Cetinskog i Dženana Lončarevića završen peti Zimzograd u Banjoj Luci

Koncertom Tonija Cetinskog i Dženana Lončarevića završen peti Zimzograd u Banjoj Luci
Koncertima Tonija Centinskog i Dženana Lončarevića u Banjoj Luci je zatvoren peti "Zimzograd".

Od 1. decembra 2017. do 2. januara ove godine "Zimzograd" je na tri lokacije imao više od 60 izlagača i privukao na stotine hiljada posjetilaca.

Klizalište u Parku "Petar Kočić" ostaje otvoreno do 1. februara 2018. godine, kako bi najmlađi i njihovi roditelji mogli da uživaju tokom zimskog raspusta.

Organizatori navode da je interesovanje posjetilaca bilo najbolje do sada.

- Potrudili smo se da budemo najbolji do sada i promjenili smo koncepciju muzičkog programa i posjetiocima omogućili da uživaju u različitom sadržaju u sklopu After work party, zvijezdama YouTube scene poput Muđe i Ćaleta, Yasserstain, Marije Žeželj, Zvognja, Davora Gerbusa i Jane Dačović, ali i različitim sadržajima našeg zabavnog parka. Obećavamo da ćemo iduće sezone donijeti više sadržaja i privući posjetioce da se vrate u ovaj čarobni grad, "Zimzograd" - saopćio je Marko Šiniković, portparol "Zimzograda", čiji su organizatori Agencija "Mint" i Turistička organizacija Banja Luka.


(Vijesti.ba / FENA)


Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!