Sarajevo 7 °C Nedjelja 18.03.


01.01.2018. / 09:34h Muzika & Film - Zabava na šetnici

Mostarci uz domaće bendove na otvorenom dočekali Novu 2018. godinu

Mostarci uz domaće bendove na otvorenom dočekali Novu 2018. godinu
Nastupom domaćih bendova na šetnici u Ulici Nikole Šubića Zrinskoga, Mostar se pridružio drugim gradovima u BiH koji su Novu 2018. godinu dočekali na otvorenom prostoru.

Mostarce i goste Grada na Neretvi zabavljali su mostarski bendovi "Mostar rock school blues band", "Zoster", "Mostar Sevdah Reunion", te grupa "Sinergija". Prije večernjeg programa na šetnici je organizirana i "Dječja Nova godina" koja je najmlađima od 12 do 14 sati donijela zanimljiv program. 
 
 Proslava dočeka Nove godine u Mostaru je započela 30. 12. kada su u popodnevnim satima nastupili mladi bendovi "Tale Quale" i "Floridus", a u večernjim satima posjetitelje su zabavljali "Smooth Groove", "Blues Caravan" i "Malter Ego".
 
 Ovogodišnji doček organiziran je nakon deset godina pauze, a za ovu prigodu mostarska Gradska uprava iz budžeta je izdvojila 80.000 marka.
 
 Doček Nove godine u Mostaru osiguravali su mnogobrojni policijski djelatnici kako bi se manifestacija održala bez narušavanja javnog reda i mira i drugih incidenata.


 
(Vijesti.ba / FENA)


Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!