Sarajevo 7 °C Nedjelja 18.03.


29.12.2017. / 23:40h Muzika & Film - Popularni pjevač o privatnom životu

Čolić: Žena je uvijek stub kuće!

Čolić: Žena je uvijek stub kuće!
Prije šesnaest godina rekao je sudbonosno "da" Aleksandri, koja mu je podarila nasljednice Unu i Laru, a sada je riješio da kaže više o njihovom odnosu i kako stvari funkcionišu u porodici slavnog pjevača.

- Teško je reći ko je stroži u našoj kući, da li moja supruga ili ja. Tata je slab, mama je jaka, a tata treba više da prati mamu. Mi smo taj period u kojem su moje kćerke zvali "ludim godinama", samo je sada njima mnogo opuštenije i djeca su više zaštićena. Ograničenja moraju da postoje - započeo je Zdravko Čolić, koji je proljetos napunio 66 godina.
 
- Mora da se zna ko su roditelji. Ako sada postavite ispravnu granicu, jednog dana djeca će vam biti zahvalna. Žena je uvijek stub kuće, tako je bilo nekad, tako je i sada. Žena može bolje da drži kuću nego muškarac, iako je on uglavnom taj koji zarađuje i odgovoran je za ekonomski prosperitet - dodao je Čola.
 
- Vaspitavanje djece i održavanje domaćinstva oduvijek je bilo na ženi. U našem domu majka je imala najvažniju riječ, tata je tu riječ poštovao. Radio je svoj posao, donosio platu, mama je bila domaćica. Nije zarađivala, ali je nosila teret kuće - kaže za Hello.
 
Zdravko je otkrio da će za doček Nove godine biti sa porodicom, kako to najčešće biva u njegovom slučaju.
 
- Biću sa suprugom i djecom, uz brojne prijatelje koji žive u Sarajevu, gdje pjevam 31. decembra. Svi se radujemo toj noći - zaključuje najpoznatiji pjevač na ovim prostorima.
 
(Vijesti.ba / Blic)


Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!
Prikaži još