11.11.2017. / 22:18h Regija - Predsjednik SNS-a

Vučić: Odluka o izborima za sedam dana

Vučić: Odluka o izborima za sedam dana
Predsjednik SNS-a Aleksandar Vučić kaže da će odluka o izborima, beogradskim i eventulano parlamentarnim, biti donijeta naredne subote, kada će biti održane sjednice Predsjedništva i Glavnog odbora SNS-a, dva glavna organa stranke.

"To će biti dan kada će biti doneta konačna odluka o tom pitanju. Svjestan sam da smo vrlo blizu poraza na gradskim izborima. To ne znači da nisam zadovoljan rezultatima našeg rada i da se nećemo boriti da na izborima postignemo što bolji rezultat", rekao je Vučić za beogradske medije.

Vučić, koji je i predsjednik Srbije, rekao je da je spreman da se za suverenost i samostalnost Srbije bori bez obzira na to koliku cijenu će morati da plati zbog toga.

"Ljudi u Srbiji moraju da znaju da atmosfera u kojoj vodimo spoljnu i unutrašnju politiku nije nimalo laka i prosta. Kada vide pritiske sa raznih strana to je zato što predstavnici tih zemalja zastupaju interese svojih država, a ne zato što mnogo vole Srbiju", rekao je Vučić.

(Vijesti.ba / SRNA)


Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!