17.07.2017. / 22:01h BiH - Vrijedna pomoć

Prijedor donirao Ljubinju vatrogasno vozilo i novac

Prijedor donirao Ljubinju vatrogasno vozilo i novac
Grad Prijedor donirao je opštini Ljubinje vatrogasno vozilo Lada Niva, u vrijednosti 15.000 KM, kao i 10.000 KM koje će ujutro biti na računu, rekao je Srni načelnik opštine Ljubinje Darko Krunić.

Ljubinju, koje je izrazito nerazvijena opština, pomoć je upućena nakon što je požar prethodnih dana pustošio sve pred sobom, a vatrogasci se sa vatrenom stihijom borili sa oskudnom opremom.

Krunić je istakao da je grad Prijedor obećao da će u narednom periodu donirati Ljubinju još jedno vatrogasno vozilo i pružiti drugu prioritetnu pomoć.

On je napomenuo da su posljednjih dana ovoj opštini, čije stanovništvo ionako teško živi, požari nanijeli veliku štetu.

Krunić je dodao da je požarište u Ljubinju danas sa njim obišao i potpredsjednik Skupštine grada Trebinja Bojan Šapurić, te da su u ispomoć došli i trebinjski vatrogasci.

Šapurić je rekao da su vatrogasci iz Trebinja uvijek spremni da pomognu kolegama u Ljubinju, kao što su činili i prethodnih dana.


(Vijesti.ba / SRNA)


Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!