Sarajevo -1 °C Subota 24.02.


17.07.2017. / 11:06h Politika - "Platforma za oslobađanje i pokretanje BiH"

Pročitajte platformu Nezavisnog bloka Pokret za Evropu

Pročitajte platformu Nezavisnog bloka Pokret za Evropu
U organizaciji Kluba Nezavisnog bloka u Parlamentarnoj skupštini BiH jučer je održan sastanak Inicijativnog odbora za novo političko djelovanje i organiziranje u BiH na kojem je usvojena Platforma novog političkog djelovanja u BiH - Narodni nezavisni blok - Pokret za Evropu.

U Parlamentu BiH 10. septembra 2017. godine bit će održana osnivačka skupština novog političkog pokreta Narodni nezavisni blok - Pokret za Evropu. Predsjedavajući inicijativnog odbora je Senad Šepić, a zamjenik je Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice.

Šepić je rekao kako je jedna od osnovnih potreba da "politiku vrate narodu, s obzirom da je ona danas ukradena od političkih elita".

Iz Nezavisnog bloka pozvali su sve građane u BiH da se uključe kako bi iznašli najbolja rješenja za sve.

- Želimo da promijenimo stanje i da ponudimo nova lica, novu vrijednost, vrijednost koja će moći dati rješenja za aktuelne probleme u BiH - kazao je Šepić.

On je na Facebooku danas objavio "Platformu za oslobađanje i pokretanje BiH".

platforma-nezavisni-blok

(Vijesti.ba / Avaz)


Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!
Prikaži još