Sarajevo -2 °C Srijeda 21.03.


17.06.2017. / 19:19h Politika - Aleksandar Vulin

Nova Vlada Srbije nastaviće Vučićevu politiku prema RS

Nova Vlada Srbije nastaviće Vučićevu politiku prema RS
Republika Srpska jeste i biće jedan od spoljnopolitičkih prioriteta i buduće Vlade Srbije i, kada je u pitanju region, naša politika će se prelamati prema tome kako se drugi odnose prema Republici Srpskoj, izjavio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin.

"I buduća Vlada, kao i svaka Vlada na koju presudno bude uticao predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nastaviće sa njegovom politikom kada je u pitanju odnos prema Republici Srpskoj, nastaviće sa očuvanjem Republike Srpske, nastaviće sa zaštitom i u diplomatskom i u političkom i u ekonomskom smislu RS i nastaviće da radi na snaženju veza sa Republikom Srpskom", dodao je Vulin.

On je danas prisustovao otvaranju 17. Zavičajnog zbora koji je organizovalo Zavičajno udruženje „Manjača“ i Savez krajiških udruženja na Selištu u Bukovcu kod Novog Sada.

 

(Vijesti.ba)


Komentari - Ukupno 48

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!
Prikaži još