Sarajevo -2 °C Srijeda 21.03.


17.06.2017. / 15:07h Politika - Lider SNSD-a

Dodik: RS zaslužuje stabilnu politiku i vođstvo

Dodik: RS zaslužuje stabilnu politiku i vođstvo
Lider SNSD-a, Milorad Dodik rekao je danas da Republika Srpska zaslužuje stabilnu politiku i vođstvo, što se do sada ogledalo u koaliciji SNSD-a, DNS-a i Socijalističke partije.

"Zajedno smo rasli i realizovali mnoge značajne projekte. Postoje oni koji žele da to minimiziraju ali naši uspjesi na izborima dovoljno govore o svemu", rekao je Dodik u obraćanju na Izbornoj skupštini DNS-a u Banjaluci.

On smatra da je 2018. godina ključna za Republiku Srpsku u svakom smislu.

"Vjerujem da ćemo zajedno nastaviti i 2018. ostvariti veliku pobjedu. Moramo kreirati politike koje će biti korisne za sve u Republici Srpskoj čije očuvanje nam mora biti jedini prioritet i cilj", rekao je Dodik.

Potpredsjednik Socijalističke partije Živko Marjanac istakao da je cilj njegove partije zajednička pobjeda sa SNSD-om i DNS-om na izborima 2018. godine.

Predsjednik Glavnog odbora Srpske demokratske stranke Milan Miličević poželio je da DNS izabere najbolje kadrove koji će raditi u interesu Republike Srpske.

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić poželio je da DNS nastavi kontinuitet političkog uspjeha i da sa ostalim političkim partijama sačuva Dejtonski mirovni sporazum i Republiku Srpsku.

Predsjednik Nove Srbije Velimir Ilić rekao je da je saradnja njegove partije sa DNS-om odlična i poželio da DNS nastavi putem poltičkog uspjeha.

Potpredsjednik SDA Ramiz Salkić izrazio je zadovoljstvo što prisustvuje Izbornoj skupštini DNS, strankom sa kojom dobro sarađuje i naveo da se SDA zalaže za evropske integracije i poštivanje Ustava BiH.

(Vijesti.ba / SRNA)


Komentari - Ukupno 22

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!
Prikaži još