Sarajevo 1 °C Ponedjeljak 19.03.


07.06.2017. / 22:08h Loš - Podržava koncert potpore Haškim uznicima

HSS

HSS
U posljednjih nekoliko dana aktualizira se priča oko koncerta i skupa potpore Haškim uznicima koji se organizira u Mostaru, na stadionu Hrvatskog športskog kluba Zrinjski.

Pojedine zlonamjerne udruge kao i dio samozvanih “građana” smatra koncert i skup potpore potencijalno opasnim i ima želju isti pokušati zabraniti. Kako humanitarni koncert može biti opasan naravno, nisu objasnili.

HSS-a BiH je stava kako koncert i skup potpore apsolutno podržavamo. Smatramo da nema ništa sporno u tome što će, između ostalih, potporu našim haškim uznicima pružiti i Marko Perković Thompson.

Naša šestorka koja se nalazi u Haagu osuđena je na prvostupanjsku presudu i oni nisu zločinci, niti po međunarodnom, niti po ljudskom, a na kraju – niti po Božjem zakonu.

Kada god se hrvatski korpus u Bosni i Hercegovini pokuša samoorganizirati na bilo koji način, pa bio to i obični koncert humanitarnog karaktera nađu se oni kojima nešto smeta, a tome smo svjedoci i ovoga puta.

HSS BiH daje punu potporu organizatorima i sudionicima skupa, kao i haškoj šestorci.

(Vijesti.ba)


Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!
Prikaži još
Podijeli ovaj članak