Sarajevo 3 °C Ponedjeljak 19.03.


09.05.2017. / 15:17h Događaji / Promo - Subota u 16:30h na TV1

Amer Kapo gost novog izdanja emisije (Ne)poznato lice sa Arminom Sadiković

Amer Kapo gost novog izdanja emisije (Ne)poznato lice sa Arminom Sadiković
Gost ovosedmičnog izdanja emisije (Ne)poznato lice sa Arminom Sadiković, koje je na programu TV1 u subotu u 16:30h je Amer Kapo, direktor Centra Skenderija.

Rođen je 1984.godine u Sarajevu. Diplomirao je na dva fakulteta, Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja i Ekonomskom fakultetu u Sarajevu.

Za vrijeme studija bio je član, a kasnije i predsjednik najveće studenske organizacije AIESEC Bosne i Hercegvine. Kao predsjednik  AIESEC-a BiH, bio je predstavnik Bosne i Hercegovine na tri svjetska kongresa mladih lidera u Tunisu, Indiji i Meksiku.

Zbog želje da pruži bolje uvjete mladima u BiH, u politiku se aktivnije uključuje 2012. i 2016. godine, kada biva izabran za vijećnika u Općinskom vijeću Centar Sarajevo.

I dalje je aktivno uključen u rad sa mladima i poboljšanje ambijenta u kojem djeluju. Danas kao direktor Centra Skenderija svojim odlukama to potvrđuje.

Intervju ne propustite u subotu u 16:30h na TV1!

(Vijesti.ba)


Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!