Sarajevo 2 °C Ponedjeljak 19.03.


10.03.2017. / 23:34h Zanimljivosti - Komedija uživo

Kad ti djeca upadnu u sobu tokom javljanja u televizijski program

Kad ti djeca upadnu u sobu tokom javljanja u televizijski program
Kada se profesor Robert E Keli iz svoje radne sobe uključio u BBC-jev program uživo, vjerovatno nije očekivao da će to postati viralni video. Za sve su kriva djeca i njegova reakcija.

Osnovna stvar koju treba da shvatite kada je televizijski program uživo u pitanju jeste da morate da budete spremni na sve moguće situacije i da u njima reagujete ljudski. Prije svega treba da predvidite moguće opasnosti i da pokušate da ih spriječite, tako što ćete, na primjer, zaključati vrata.
 
Ukoliko vam dijete upadne u sobu, neće pomoći to što ga odgurujete rukom. Jednostavno ga uzmite u krilo ili se izvinite i izvedite dijete iz sobe, a potom nastavite razgovor. Niko vam zaista neće zamjeriti što ste odreagovali kao dobar roditelj, koji zna da dijete ne može da shvati da je to što on u tom trenutku radi važno. Štaviše za taj postupak bi dobio poen, piše Noizz.
 
Nažalost, on se loše snašao i želio je da učini da ljudi misle da se ništa nije desilo, a to je nemoguće.

(Vijesti.ba)

 


Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!