Sarajevo 9 °C Subota 17.03.


10.03.2017. / 19:31h Loš - Poručio "dragoj Kolindici" da dolazi u Zagreb da joj lično skine gaće!

Primitivac Šešelj

Primitivac Šešelj
Lider radikala Vojislav Šešelj u izjavi za Informer poručio je hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović da će lično da ode kod nje u Zagreb, skine joj gaće i pokaže ko su srpski četnici!

Šešelj je tako, u svom prepoznatljivom stilu, uzvratio Kitarovićevoj na optužbe na račun Srbije. Kolinda je, naime, gostujući u srijedu uveče na RTL, ocijenila da se Srbiji priviđa bujanje ustaštva u Hrvatskoj.

- Nemojmo skidati gaće ni pred kime! Srbija je ta koja potencira ustaštvo u Hrvatskoj. 'Za dom spremni' je legalan logo koji nikad dosad nije doveden u pitanje, a odjednom je postao glavna tema u Hrvatskoj. Ne razumijem ni zašto ambasada SAD u Beogradu nije isto tako oštro osudila Šešelja i radikale kad su demonstrirali podršku predsjedniku Trampu, kao što je Vašington osudio nedavni skup u Zagrebu - prokomentirala je Kitarovićeva, piše Informer.

Na drugoj strani, šef SRS primjećuje da uopšte nije slučajno to što je skidanje gaća prva metafora koja pada na pamet hrvatskoj predsjednici.

- Ko o čemu, Kolindica o skidanju gaća! Doći ću ja u Zagreb da lično mojoj Kolindici skinem gaće i objasnim joj kakva je razlika između srpskih četnika i hrvatskih ustaša - zaključio je Šešelj.


(Vijesti.ba)

Podijeli ovaj članak