Sarajevo 0 °C Utorak 20.03.


11.02.2017. / 23:25h SHOW - Borba sa anksioznošću

Selena Gomez: Prolazila sam kroz pakao

Selena Gomez: Prolazila sam kroz pakao
Pop pjevačica Selena Gomez nedavno je objavila svoj projekat na kojem je strastveno radila, TV adaptaciju romana Džeja Ašera "13 razloga zašto". Ispostavilo sa da je njena veza sa ovom serijom vrlo lična, što niko nije znao.

Naime, pjevačica je izjavila kako se ova serija poklapa sa njenom rehabilitacijom kada se borila sa anksioznošću, napadima panike i depresijom u oktobru kada je i pravila pauzu od javnog života.
 
"Prolazila sam zapravo kroz jako težak period kada smo započeli produkciju serije. Prolazila sam kroz pakao ", otkrila je Selena novinarima.
 
"Nije me bilo 90 dana i upoznala sam gomilu djece na snimanju, pričali smo o mnogim problemima sa kojima se likovi u seriji susreću", rekla je pjevačica.
 
Inače ova drama prati dešavanja mladih u srednjoj školi, tačnije šta se dešava kada učenica počini samoubistvo, što otvara teme depresije i nasilja, a pogotovo se o tome razglaba na internetu.
 
Selena je i otkrila svoj stav prema društvenim mrežama koji je iznenadio mnoge.
 
"Jako je teško sada. Ne mogu da podnesem društvene mreže. Ne mogu da podnesem da ih gledam. Ne mogu da podnesem da svi misle da je to realnost", otvoreno i iskreno je rekla pop zvijezda.
 
Premijera serije je u martu, a Selena se polako vratila na društvene mreže i uživa sa svojim novim momkom Weekndom.

 

(Vijesti.ba / NN)

 


Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!