05.01.2017. / 23:46h Ljepota i Zdravlje - Najljepša Miss BiH

Ana Mirjana Račanović: Najljepša titula - titula majke

Ana Mirjana Račanović: Najljepša titula - titula majke
Ukoliko biste pitali građane BiH ko je aktuelna najljepša djevojka, sigurni smo da biste dobili malo tačnih odgovora. Ipak sigurni smo da bi na pitanje koja je najljepša Miss BiH odgovor bio Ana Mirjana Račanović.

Ni 16 godina poslije izbora na kome se okitila lentom najljepše nije prestalo interesovanje javnosti za ovu lijepu ženu.
 
Iako u medijima nije prisutna već nekoliko godina na brojnim portalima često se mogu naći komentari i pitanja gdje je i šta radi.
 
Njen odgovor na ovo je "da je poslije titule najljepše dobila po njoj najljepšu titulu ikada, a to je majka". Suprug Alen, sinovi Adrijan i Aleksandar i kćerka Anđela najveće su bogatstvo koje posjeduje. 

Iako godinama živi u Njemačkoj veoma često dolazi u Bijeljinu u posjetu rodbini i prijateljima za koje je vezana, a u vrijeme praznika obavezno je da budu u domovini gdje je kako kaže sve drugačije i ima dušu.

Pogledajte razgovor sa Anom Mirjanom Račanović.

(Vijesti.ba / BNTV)


Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!
Prikaži još