Sarajevo -2 °C Nedjelja 25.02.


29.07.2016. / 17:13h Politika - Dragan Lukač

Pandurevićeva o bezbjednosti može da priča samo na kafi s prijateljicama

Pandurevićeva o bezbjednosti može da priča samo na kafi s prijateljicama
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da član Predsjedništva SDS-a Aleksandra Pandurević nije adekvatna da komentariše oblast bezbjednosti BiH i da ne želi da komentariše njene izjave u vezi sa formiranjem koordinacionog tijela za borbu protiv terorizma.

"Nemam namjeru da komentarišem veliki broj nebuloznih stvari koje je iznijela, jer uopšte nemaju veze sa zakonskim rješenjima i stvarnošću", rekao je Lukač.

On je rekao da Pandurevićeva može pričati o policiji i bezbjednosti u BiH samo "dok ispija kafe sa svojim prijateljicama", jer nije adekvatna osoba da komentariše i daje ozbiljne izjave u vezi sa ovom oblasti, prenosi Srna.

"Ukoliko je preuzela ulogu da bude portparol Ministarstva bezbjednosti i Sipe, onda mora da se očituje s tim, kako bi znali sa kim razgovaramo", rekao je Lukač.

On kaže da je bio upoznat sa odlukom ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića o formiranju koordinacionog tijela za borbu protiv terorizma, te da je razgovarao sa njim.

Član Predsjedništva SDS-a Aleksandra Pandurević izjavila je da je ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić samo htio da preimenuje Udarnu grupu za borbu protiv terorizma u koordinaciono tijelo, te da je jedina izmjena da se na njenom "čelu" nalazi ministar bezbjednosti, a ne glavni tužilac.

 

(Vijesti.ba / NN)


Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!
Prikaži još