7°C
Mostar 12°C
Tuzla 6°C
Banja Luka 5°C
Bihać 4°C
Powered by Dark Sky

30.12.2010 / 16:22 Muzika i Film - Ivana Banfić

Ivana Banfić progovorila o razvodu, problemima sa alkoholom, majčinstvu…

Ivana Banfić progovorila o razvodu, problemima sa alkoholom, majčinstvu…
Pjevačica Ivana Banfić nakon četiri godine vratila se svojoj prvoj ljubavi – dance-glazbi, a progovorila je o razvodu, navodnim problemima s alkoholom, majčinstvu. U intervjuu za 24Experess, Ivana Banfić, koja se prije pet godina razvela od Roberta Magića, otkrila je da je sretno razvedena.'Iako sam nastojala spasiti brak, nije išlo. Bolje je da smo se rastali...

... kada sada na to gledam, mislim da je super što sam to napravila'. Iako su mediji nakon toga pisali da su se rastali jer je Ivana imala problema s alkoholom te da je bila na odvikavanju sedam mjeseci, pjevačica tvrdi da to nije istina.

'Bile su to konstrukcije nekih zlih ljudi koji su mislili da će tako ostvariti neke svoje ciljeve. Mediji su jedva dočekali skandal i objavili glupu izmišljotinu, ali ja se nisam previše obazirala na takve priče jer oni koji me poznaju i do kojih mi je stalo znaju šta je prava istina', ispričala je.

I.Bee, koja je na vrhuncu karijere imala 150 gaža godišnje, danas je u sretnom braku s Krunoslavom Ladišićem, s kojim ima sina Jana. Svih devet mjeseci trudnoće je morala mirovati jer je dvije godine prije imala spontani pobačaj. 'Po cijele dane sam ležala, čitala knjige i gledala televiziju. Tada sam se uključila na Facebook i otkrila taj svijet', rekla je.

Majčinstvo ju je, kaže, promijenilo. 'To je nešto najljepše što mi se dogodilo u životu i promijenilo me nabolje u svakom smislu'.Ivana je prije desetak godina operisala grudi jer je naglo smršala pa su joj grudi nestale, no planira ukloniti silikone čim nađe više slobodnog vremena, prenosi net.hr.

Između ostalog, otkrila je i da nakon Nove godine otvara konkurs za DJ-e i muzičke producente. Trebaju remiksirati njenu pjesmu Vampir, a na taj način želi uključiti mlade kreativce i dati im priliku da pokažu šta znaju.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo