Sarajevo 1 °C Subota 28.11.


30.05.2012. / 14:54h SHOW - Nina Badrić / vijesti.ba

"Sigurno bih išla još jednom na Eurosong"

"Sigurno bih išla još jednom na Eurosong"
Nina Badrić ispričala je svoje dojmove sa Eurosonga, a bez obzira što neki prozivaju hrvatsku delegaciju zbog propusta, Nina nije htjela 'popljuvati' njihov rad.

Nina Badrić vratila se doma iz Azerbajdžana. Sada kada su se dojmovi slegli, ne isključuje mogućnost da ponovno nastupi na Eurosongu, prenosi Tportal.

'Na početku sam mislila nikad više, ali sad kad gledam na to, sigurno bih išla još jednom na Eurosong. Uopšte nisam imala tremu, ipak je 20 godina nastupa presudilo u moju korist. Bila sam sretna što nastupam na takvoj pozornici i pred tako divnom publikom. Zavidim svjetskim zvijezdama, ne na njihovoj slavi, nego zbog nastupa na takvim pozornicama. Pametniji je čovjek nakon takvog iskustva. Sad bih došla tamo kao Željko Joksimović, totalno zaljubljena u sebe, i vodila Hrvatsku do pobjede. Ne ide se tamo skroman i sa malom ekipom, nego se ide tutta forze', rekla je Nina, ističući da je htjela predstaviti svoju zemlju u najboljem svjetlu, a glavno joj je da je pokazala svijetu da nismo papci u muzici.

(vijesti.ba)