24.11.2017. / 16:17h Regija - Historijska ljaga

Jovanović: Reakcija patrijarha Irineja na presudu Mladiću je nehumana

Jovanović: Reakcija patrijarha Irineja na presudu Mladiću je nehumana
Predsjednik Liberalno-demokratske partije Srbije Čedomir Jovanović osudio je reakciju patrijarha Irineja na presudu bivšem komandantu Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću osuđenog na doživotnu kaznu zatvora zbog najtežih krivičnih djela ratnog zločina i genocida u Srebrenici.

"Duboko je nehumana, lišena svake etike, morala i hrišćanskih vrijednosti reakcija patrijarha Irineja na presudu Mladiću. Nesrećna je ona zemlja u kojoj političari imaju više obzira prema ljudskim žrtvama od crkvenih velikodostojnika.

Ako je nešto đavolsko u Srebrenici i Bosni i Hercegovini, onda je to ono što smo mi ostavili za sobom. Zlo koje je za sobom ostavio Ratko Mladić je istorijska ljaga na našem narodu. Kada onaj koji treba da se moli za naše duše kaže kako u Hagu sjedi đavo, da li mu je jasno odakle on dolazi onda? Ako je đavo u Hagu, ko je u paklu? I ne čudi me, jer i „Škorpioni“ su ispod mantije izvireli.

Daleko će dogurati te vladike sa sve svojim patrijarhom koji je našao đavola u Hagu a ne vidi da mu je tron u paklu", napisao je liberal Čedomir Jovanović.

(Vijesti.ba)


Komentari - Ukupno 96

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!

Top 10 komentara


guest1511538858 24.11.2017. 16:54
Dečko je inače narkomančina i lopurda. Za hapšenje Miloševića je dobio ni više ni manje već fabriku Fidelinka Subotica.Prava moralna veličina...plati pa ću da ti ga klatim. Plaćajte nesretnici govno da smrdi umjesto vas!!!
Boli te istina. 24.11.2017. 16:56
Ubij se djikane bolesni!
SRATKO MLADIĆ ZVANI PAMPERS 24.11.2017. 16:59
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“ Eto smo srbi i niko ih nije bolje opisao. Sve su ratova izgubili u najveće zlo na Balkanu su srbi jer svo zlo, mržnja i genocid potiče od srba. Jugoslavija bi i danas bila da nije bilo Srba jer oni su naučili da ratuju, ubijaju i siluju nedužan narod. Slave ratne zločine koje heroje. Cijeli svijet zna istinu i na sudovima dokazani s 1000 dokaza ali NE oni su nevini i ne bi mrava zgazili. Genocidan narod bio i ostace. 86974
Srpkinje pusikurke 24.11.2017. 18:21
Ma vama bolesnim djikanima sve sto je normalno nije dobro,klasicna sektaska nacija,pihhh mamu vam jbm prljavu genocidnu!
Mali 24.11.2017. 18:43
Pa bas eto,covjek se naduva,nasmrce,napusi i sve mu je svejedno,kao ono sto kazu da pjan covjek govori istinu tako i on,nije opterećen nisacim
SPC = GENOCIDNO GNIJEZDO 24.11.2017. 18:53
OVAJ POP I NJEGOVA SVITA SU NAJVEĆE ZLO NA BALKANU, PUU JEBOTI MATER SVOJU BOLESNU
eres -> genocidna tvorevina 24.11.2017. 20:24
http://www.bosnjaci.net/foto/680_srebrenica-genocid-masovna-grobnica-gettySANUSPC12a.jpg
za ...58 24.11.2017. 20:38
On je glas razuma idiote da spasava tvoju cast necasnice. Tebe i tebi slicnih. A sta su dobili Bogdan Bogdanovic, Mirko Kovac, Ivan Djuric, Rade Kostadinovic, Vesna Pesic, Prof Voja Dimtrijevic, Basara, Arsenijevic , Mirjana Karanovic , Zarko Korac itd. Ti cestiti i moralni Srbi za razliku od tebe idiote smrdljivi
guest1511610229 25.11.2017. 12:43
La"H"ko je danas lu"H"pkati po tasta"H"turama, I zvati Mladica pogrdnim imenima. Pre dvadeset godina vam se pu"H"nile gace na samo ime njegovo. Da ne govorimo koja bje"H"zanija je bila tamo I gde se pojavio. To sto ste od"H"branili ono malo fildzan drzave, vise mozete da zahvalite Hrvatima i Americi. Eto toli"H"ko o vasoj slavnoj "H"armiji, sto onako slavno u tenama pobedise Cetnicke tenkove, I sto ih Klinton zaustavi pred Banja Lukom. A da nije, za malo I Pirot da padne. Treba zato I Pirocanci da slave Klintona. Sto se tice Sanu, tu se slazem pomalo sa vama. Ima I pametnijih Srba od ovih. Ali kad slusam vase intelektualce, e to je vec parodija. Jedino sto znaju da laprdaju protiv Srba. Recenicu ne znaju da sastave bez "genocide, zli Srbi, ukinuti RS, I naplatiti odstetu od Srbije. Od nauke I umetnosti ni kurca. Jedino kurac i mogu da dobiju, pa nek na"H"taknu onaj FILDZAN od drzave ( 23%), na njega. Izgledao bi k'o mali Shvabo.
EFENDIJA 26.11.2017. 18:58
AFERIM LJUDINI JOVANOVICU A TI BOLESNICE POPISAJ SAM SEBE DA TI BUDE LAKSE
Suljo 24.11.2017. 16:32
Tako je stovani gospodine slazemo se stim besjedama.Samo mi cemo se kotarisati srbije ovako ili onako ali vi koji zivite u Tom ludilu tesko.Bolestan je tamo vecinski narod.Srbija je dozivila slobodu Bosnjaka kao uvredu.Kako se naopako formiro tamosnji narod ta pojava je za istrazivanje.
@Suljo 24.11.2017. 16:47
Kako se formirao? Pa Srbi u Srbiji su asimilacija- mijesavina Srba Slavena, Vlaha Cincara , Ilira i Cigana. To se moze dokazati DNK analizom. Ne radi se o cisto Slavenskom etnosu kao sto su vecinom Bosnjaci. Mnogi poznati Srbi su vlasi poriejklom : Mihajlo Pupin, Jovan Jovanovic Zmaj, Stevan Mokranjac. Svi su onli posrbljeni Vlasi. Isto u BiH , vecina BH Srba su etnicki Karavlasi, Arnabasi , Cinacri . Ta plemena su posrbljena u 19 vijeku i mijesali su se sa Bosnjacima Pravoslavnim iz Huma (gdje su jedino i bili Pravoslavni Bosnjani prije Turaka). Znaci mix etnosa su Srbi. Normanlo da BH Srbi nisu normalni u glavi i genocidni su jer imaju teske komplekse postanka za kojeg krive Bosnjake. Jer Bosnjaci postojanjem dokazuju da Vlasi nisu Slaveni. Sve se moze DNK analizom ustanoviti. Istinu za volju dio manji dio Bosnjaka takodje ima Vlaske korijene , Islamizirani Vlasi .
Vlasi vs Bošnjaci 26.11.2017. 10:22
Pa šabane Vlasi su neuporedivo značajniji narod u svetu od Bošnjaka. Njihova kultura i nasleđe su neuporedivo veći od Bošnjačkog. Prvo obiđi vlaški deo Rumunije, pa onda lupaj. Obiđi velelepne dvorce kakvih nema nigde na sveti sem u okolini Brašova. Vidi Rumunske gradove pa se onda izjašnjavaj.
patrijarh protiv patrijarha 24.11.2017. 18:35
Pokojni patrijarh Pavle je pitao advokata Tomu Filu ,posle njegovog obilaska ratom zahvacene BiH:"Jesmo li okrvarili ruke?". Na sta je Toma Fila odgovorio :"I previse". Patrijarh Pavle je rekao :"Tako sam i mislio". A sta kaze patrijar irinej i u cijoj je sluzbi? On je u sluzbi sotone i nema nista sa Bogom i vjero.
Nabijem na kurac tvog reisa ulemu 24.11.2017. 20:36
I jebo ti on mater lojavu
Genetika srba.... 24.11.2017. 18:33
Preko 500 godina su se vlahindure Osmanlijama poturale i jahane bijahu... A i poneki Bosnjak- beg, aga, pasa U PRVOJ BRACNOJ NOCI koju su zvali..vodanje konja ili vodanje opanaka---uglavnom dok su Turci karali mladu ,mladozenja je vodao konja po avliji..
Hvala vam, gospodine Jovanović.... 24.11.2017. 17:40
....vi ste na strani pravde i istine. I ne samo vi. Mnogi srbijanski intelektualci, udruženja i časni ljudi. Bosna je ponovo ustala na svoje noge! Čuvajte se. Mislite na svoju glavu i vlastitu sigurnost. Ima ih u Srbiji koji misle da se SMIJE UBIJATI.
ZA HVALA VAM....! 24.11.2017. 18:43
Ja cu mu zahvaliti tek kad cujem od njega da ne priznaje GENOCIDNU TVOREVINU kao nesto normalno i kad javno kaze da se GENOCIDNA MORA UKINUTI....... Do sad nisam od njega tako nesto cuo, a pratim mnoge njegove istupe u javnosti...Prema tome, sve dok bude pominjao GENOCIDNU TVOREVINU i brinuo se o njoj NESMIJE MU SE VJEROVATI....
Jovanović 25.11.2017. 12:20
Za ovog gore... Još da ti kurac popušim.. da ti po kući malo priklonim... pojebem ženu.... mislim dokle više ... da se izvinjavam ... a da vi mošnjaci ... žrtve nad žrtvama... budete zadovoljni
Prikaži još