13.09.2017. / 15:31h Politika - Oglasio se SNSD

SzP krenuo u najopasniju avanturu, rušenje Republike Srpske

SzP krenuo u najopasniju avanturu, rušenje Republike Srpske
Savez nezavisnih socijaldemokrata upozorio je da je nasilnim prekidom rada Narodne skupštine Republike Srpske Savez za promjene krenuo u najopasniju avanturu do sada - rušenje parlamentarne demokratije, a time i Republike Srpske.

Savez nezavisnih socijaldemokrata upozorio je da je nasilnim prekidom rada Narodne skupštine Republike Srpske Savez za promjene krenuo u najopasniju avanturu do sada - rušenje parlamentarne demokratije, a time i Republike Srpske.

"Ovaj, do sada, neviđen akt nasilja prema demokratiji, potvrdio je da njihovo djelovanje nije ni opozicionio, ni alternativno, ni ideološko i što je najvažnije - sve što rade, rade bez podrške javnosti, koja je prije samo godinu dana na lokalnim izborima u Republici Srpskoj rekla šta misli o njihovom djelovanju", ističe se u saopštenju.

Iz SNSD-a naglašavaju da su "akciju nasilnog zauzimanja parlamenta osmislili dio političkog Sarajeva, ekipa Džordža Soroša i njegovog referenta Brajana Hojt Јia, koja je stigla u Republiku Srpsku, i dobro poznata ambasada u Sarajevu".

"Političko Sarajevo želi da uništi Republiku Srpsku, osoblje ambasade želi da uništi Milorada Dodika i SNSD. Šta žele SDS, PDP i NDP? Pošto nemaju prodršku javnosti, i to im je očito stavljeno do znanja, predloženo im je da krenu u rušenje najvažnijeg mjesta u državi - Narodne skupštine", navodi se u saopštenju.

SNSD poziva sve opozicione poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske da se okanu avantura i vrate u okvire normalnog ponašanja i parlamentarnoj diskusiji iz koje je uvijek kao pobjednik izlazila Republike Srpske, ma ko bio vlast ili opozicija.

"Sve drugo udaljava nas od osnovnog cilja - očuvanja države i njenih demokratskih institucija", poručili su iz SNSD-a.

 

(Vijesti.ba)


Komentari - Ukupno 83

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!

Top 10 komentara


guest1505312536 13.09.2017. 16:22
samo ostro Milorade,jebi hin izdajnicku palcenicku mater
Dilorad Modik 13.09.2017. 18:05
Hvala na odrsci. Jebat cu im. Glasaj za SNSD 2018!!
guest1505321795 13.09.2017. 18:56
Bosnjaci su uz Duduka. Samo ostro Dudu ti si nas najbolji igrac.
Miljan Gruic- Kurafte 13.09.2017. 20:26
Slušaj vamo vodje miljun da nešto ozbori Druže precenice mi tebe ono što se kare poštujemo i sljepo te pratimo tisi ko orao stoj kruzi oko otije nasije eresa i čuva nas pod svoje skute vodje u banjoluki i danas omladina pjeva pjesme o tebi i ako treba zate i život dati i još da recem da mi je mali od kumasina trivuna dobjo danas petcu iz srbskog jezika tema kako preklati svezatog civila oto ćemo ja i kum trivun noćas zalit otije naše ravnogorske brlje i ispeci ćemo krme namah vodje u obilicevu na parkingu sam ga osnes letvom u glavu kamu pod grkljan i hop gotovo a otije turcini nek se piše.
Prikaži još