19.06.2017. / 15:34h Politika - Dodik i Vukičević

Saradnja RS-a i Srbije na izuzetnom nivou

Saradnja RS-a i Srbije na izuzetnom nivou
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ambasador Srbije u BiH Stanimir Vukićević složili su se da je saradnja Republike Srpske i Srbije na izuzetnom nivou i da je konkretizirana kroz više projekata u Republici Srpskoj.

Tokom sastanka u Banjoj Luci, Dodik je informirao ambasadora Srbije o aktuelnim političkim i ekonomskim pitanjima u Republici Srpskoj, ističući da je Republika Srpska u svakom smislu stabilna.

Dodik i ambasador Vukićević razmjenili su mišljenja i o ostalim aktuelnim pitanjima u RS i BiH, saopćeno je iz kabineta entitetskog predsjednika.

(Vijesti.ba / FENA)


Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!

Top 10 komentara


TripleB 19.06.2017. 16:04
Nije mi jasno u kom segmentu je entitet s autizmom i posebnim potrebama stabilan? Jedina primjetna stabilnost je genocidni i nacionalisticki kontinuitet, a ono sto je pozitivno imate stabilan pad fiskalne stabilnosti koji se ogleda u naseljavanju penzionera kao socijalno naj osjetljivije kategorije, u kontejnerska naselja!
RS-SRB-RS 19.06.2017. 16:30
Jedna duša a dva tijela. Balije mogu samo avavavavav. Uskoro još jedna nagrada za borbu protiv terorizma a to je otvaranje dva nova poglavlja u prwgpvorima sa EU. Bolje ne sego pišaljite one tzv borce što protestuju u pederaciji da dosju u RS da se najedu. Ovako samo jedu govna a koliko im pederacija pomaže biće preturanja po kontejnerima. Možda vam je ta vlast i u pravu, kakvu bi oni nagradu i za šta? Pa sprčeni ste u 23% teritorije a ti koji su se za to izborili zaslužuju zatvor hahahah
TripleB 19.06.2017. 16:38
Zanimljivo ce biti poglavlje o priznanju Kosova i GENOCIDA u BiH, a da dodju ovi demobilisani u entitet s posebnim potrebama da se najedu....?????.... cega jadnice, pa kerove ste one lutalice sve pojeli i sada proganjate macke i veverice!
Op 19.06.2017. 17:07
Mi u RS smo dobro hvala na pitanju vodite vi racuna o ovim vasim gladnim i sakatim sto mole svaki dan,vase invalide rata vise ste izranjavali vi posle rata nego srbi i hrvati za vreme rata.
guest1497890609 19.06.2017. 18:43
Niko nema sto Srbin imade kila kurca pola kile brade.Kada seoski psi vide dobrog konja da ide putem odmah pomisle: da oce da krepa da se mesa najedemo.Prijatno ti gladovanje i žeđ polako nije jos puno ostalo
res-srb fes 19.06.2017. 19:08
RES-SRB-RES-Vasi borci strajkaju gladju u picinu parku dok nedodje dodik pa ih otjera i da obecanje ludom radovanje,i tako u kontinuitetu.
Prikaži još