17.06.2017. / 09:44h Regija - "Prizivanje '90-ih"

Đukanović: Nećemo dozvoliti igranje s Crnom Gorom

Đukanović: Nećemo dozvoliti igranje s Crnom Gorom
Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović izjavio je kako nikome neće dozvoliti igranje s Crnom Gorom i da "priziva aveti 90-ih godina prošlog stoljeća".

"Naša vlada neće dopustiti nikome da se igra sa Crnom Gorom i da priziva aveti iz 90-ih. Zato želimo reći kako je Crna Gora učvrstila svoj integritet i da ćemo obraniti miran život građana. Borit ćemo se sa svima onima koji žele ugroziti tu stabilnost ", rekao je Đukanović u petak na svečanosti povodom 26. godišnjice osnivanja te stranke.

Dodao je kako je, unatoč pritiscima kojima se željelo uzeti pravo Crnoj Gori da odlučuje o svojoj budućnosti, formirana vlada koja vrlo odgovorno obavlja poslove i da je zahvaljujući tome Crna Gora ušla u NATO što je, po njegovim riječima, najvažniji iskorak na putu povijesnog zaokreta Crne Gore ka usvajanju europskih vrijednosti.

"NATO daje šansu da u stabilnom okružju, pametnim upravljanjem resursima doprinesemo rastu bruto domaćeg proizvoda. Pred nama su brojni izazovi, najvažnije je da realiziramo započete i počnemo nove projekte. Pripremljeni projekti govore da ćemo iskoristiti šansu i ostvariti interese građana Crne Gore", poručio je Đukanović, prenosi portal Radio televizije Crne Gore.

On je naglasio kako će Crna Gora uskoro imati tri zatvorena poglavlja, čime će biti na čelu regije u pregovorima s Europskom unijom. Dodao je da su ozbiljni izazovi i pred DPS-om, koja će nastaviti s modernizacijom.

(Vijesti.ba / FENA)


Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!

Top 10 komentara


ff 17.06.2017. 09:59
jesi bitan i ti i tvoja drzava u pm.
guest1497687671 17.06.2017. 10:21
Bitniji od Smrdije u svakom slucaju.
guest1497693566 17.06.2017. 11:59
MILO PA ZAR NISI U ZATVORU RATNI PROFITERU ..NA KUPIO SE PARA OD ŠVERCA CIGARA ALKOHOLA ITD BRZIM ČAMCIMA PREMA ITALIJI... A STO SE TICE OVIH SUPAKA KOJI OLAKŠAVAJU SRBIJU PA NAJVEĆI KRVNICKI SU BILI CRNOGORCI ..PA KO JE TUKAO DUBROVNIK SARAJEVO VELIKI BROJ BILI CRNOGORCI..A SADA SE NEŠTO FURAJU NA NATO...POLAKO SAMO DOK POČNETE RATOVATI I DAVATI SVOJE NEVINE ŽIVOTE U AVGANISTAN IRAK SIRIJI ZA INTERESE ZAPADNIH ZEMALJA...SVE TE MALE ZEMLJE ODRADJIVAT ĆE PRLJAVE POSLOVE ZA NJIH.. E MOJI JADOVI I VAŠE COJSTVO
Milo je jedan od rijetkih 17.06.2017. 13:43
koji je istovremeno naguzio Ruse i Srbe.
Prikaži još