Sarajevo 2 °C Utorak 01.12.


25.09.2012. / 10:20h Zanimljivosti - Seks u mostarskom parku

"Nismo vodili ljubav u parku, već smo se samo mazili!"

"Nismo vodili ljubav u parku, već smo se samo mazili!"
Nakon što je fotografija para koji se seksa usred dana u Velikom parku u Mostaru, čemu su svjedočili šokirani roditelji i njihova djeca, podigla neviđenu medijsku prašinu, jučer poslije podne “Dnevnom avazu” obratila se djevojka kazavši da je ona ta osoba koja, navodno, sa svojim momkom “vodi ljubav u parku”.

Ne želeći otkriti svoj identitet, kazala je da se ona i njen momak nisu seksali, kako je to plasirano u pojedinim medijima, već da su duže vrijeme sjedili na klupi i radili “stvari” koje su, inače, svojstvene zaljubljenim parovima.
 
- Svom momku sjedila sam u krilu i ležala sam na klupi držeći glavu na njegovim nogama. Dakle, mijenjali smo položaje jer smo se mazili, a nikako seksali. Sve ovo nam je vrlo teško palo, posramljeni smo, strah nas je da nas neko ne prepozna, jer imamo svoje porodice i prijatelje. U najkraćem, jako smo pogođeni – kazala nam je ova djevojka.
 
Ona je ustvrdila da ih je fotografirala neka starija žena, a nikako majka koja je bila u parku s djecom, te se obrušila na nju.
 
- Uostalom, šta je briga tu babetinu što nas je slikala, šta mi radimo? Otkud joj pravo da slika ljude i posmatra šta ko radi? Uvijek su u parkovima svoje vrijeme provodili zaljubljeni parovi i razmjenjivali nježnosti – rekla je ova djevojka.

(Vijesti.ba)