Sarajevo 0 °C Nedjelja 29.11.


17.09.2012. / 12:23h Događaji / Promo - Direktor Telemacha Željko Batistić

Telemach donira besplatan internet osnovnim školama u Mostaru

Telemach donira besplatan internet osnovnim školama u Mostaru
Povodom početka nove školske godine kompanija Telemach, je u cilju poboljšanja obrazovanja, donirala besplatne internet priključke osnovnim školama na području grada Mostara.

Besplatne je priključke dobilo dvanaest osnovnih škola i osnovna škola za djecu s posebnim potrebama, te udruge „Vedri osmijeh“ i Caritas „Sveta obitelj“.
 
„Zahvaljujemo kompaniji Telemach na ovoj donaciji, a koja će nam svakako pomoći da na još kvalitetniji i suvremeniji način izvodimo nastavu u našoj školi i iskreno se nadam da će se naša suradnja nastaviti i proširiti, odnosno da neće ostati na ovom nego da ćemo imati još neke projekte u budućnosti u oblasti informatizacije, jer samo tako možemo biti u korak s Europom“, izjavio je ovim povodom ravnatelj Treće osnovne škole u Mostaru, gdin. Stipe Vrljić.
 
Riječ je o jedinstvenim uslugama pristupa internetu i velikim brzinama koje u BiH u ponudi ima samo Telemach, a što će svakako pozitivno utjecati na brzinu pristupa informacijama i informatizaciju ovih ustanova. 
 
“Svjesni smo da su ovakva ulaganja od velikog značaja za mlade naraštaje i zadovoljstvo nam je što imamo mogućnost aktivno se uključiti u podizanje razine kvalitete obrazovanja na ovaj način. Telemach će i u budućnosti pružati podršku sektoru obrazovanja kroz aktivnosti društveno-odgovornog poslovanja”, istaknuo je gdin. Željko Batistić, generalni direktor Telemacha.
 
Telemach je vodeći pružatelj usluga digitalne televizije, najbržeg interneta u BiH do čak 80 Mb/s te fiksne telefonije s brojnim pogodnostima telefoniranja u zemlji i prema inozemstvu. Kao kompanija, Telemach kontinuirano realizira mnogobrojne projekte u sklopu društveno-odgovornog angažmana, te na taj način poboljšava uvjete života u lokalnim zajednicama u kojima posluje.

 

(Vijesti.ba)

Podijeli ovaj članak