Sarajevo 2 °C Utorak 01.12.


21.08.2012. / 15:09h Zanimljivosti - Dječak plače / youtube

Pogledajte: Braća koju je Disneyjev film nevjerovatno rastužio!

Pogledajte: Braća koju je Disneyjev film nevjerovatno rastužio!
Nakon gledanja posljednjeg snimka iz Disneyjevog repertoara porodičnih filmskih uspješnica, "The Odd Life of Timothy Green", dvojica dječaka imala su vrlo burnu reakciju.

Kako prenosi Daily Mail, film o paru bez potomaka koji ipak dobiva šansu za odgajanjem "djeteta iz snova", silno je rasplakao dvojicu dječaka koje je njihov otac, gospodin Roth, poveo u kino.

Okosnicu radnje čine Cindy i Jim Green koje tumače Jennifer Garner i Joel Edgerton, par čiji je san osnovati svoju obitelj. Iz tog razloga, u dvorište zakopaju kutiju koja sadrži sve njihove želje za budućeg potomka. Kao odgovor, na vratima im se uskoro pojavljuje dječak Timothy Green (CJ Adams) i njihova avantura počinje. Ipak, dječaci su se nakon gledanja filma nevjerojatno ražalostili, prenosi index.

"To je bilo tako tužno. Bilo je toliko puno sretnih i tužnih trenutaka!", ponavljali su plačući na zadnjem sjedištu.

Naravno, roditelji nisu mogli ne iskoristiti priliku i ne snimiti neočekivanu reakciju svoje djece, koja je na YouTubeu postala pravi hit. Na roditeljsko pitanje žele li pogledati film ponovo, dječaci na kraju jednoglasno odgovaraju: "NE!"

(vijesti.ba)