Sarajevo -1 °C Srijeda 02.12.


18.08.2012. / 20:27h SHOW - Taylor Swift

Kojem bivšem dečku Taylor posvećuje novi hit?

Kojem bivšem dečku Taylor posvećuje novi hit?
Taylor Swift je mlada pjevačica koja je poznata po činjenici da joj svaki prekid veze posluži kao inspiracija za najnoviji hit. Tako je bilo i ovaj put. Taylorin najnoviji singl naziva 'Never ever getting back together' kojim najavljuje novi album ponovno govori o ljubavnim nevoljama kroz koje je ova mlada pjevačica prolazila u jednom periodu svog života.

Na internetu se naveliko počelo šuškati o kojoj Taylorinoj bivšoj ljubavi se ovaj put radi. Analizirali smo sve Taylorine bivše ljubavne kandidate koji su mogli poslužiti kao inspiracija za spomenutu pjesmu.
 
Joe Jonas – poznata je činjenica kako je Taylor optužila Jonasa zbog nezahvalnog prekida putem telefona. Osoba koju Taylor često spominje u najnovijem hitu, vrlo se često koristi mobitelom. Joe Jonas je na nagađanja sam odgovorio kako pjesma nije namijenjena njemu niti njihovoj vezi i prekidu.
 
Taylor Lautner - na internetu se nagađa kako je moguće da je novi Taylorin hit namijenjen njenom imenjaku i bivšem odabraniku, Tayloru Lautneru. Kada se dublje analiziraju stihovi pjesme, ponavljanje riječi 'ever, ever' može aludirati na njihova ista imena.
 
John Mayer – Swift je Mayera već opjevala u jednom singlu, no to ne znači da se ponovno ne može 'baciti' na ovu bivšu ljubav kad je nastajanje nove pjesme u pitanju.
 
Jake Gyllenhaal – pjesma zasigurno nije namijenjena ovoj filmskoj zvijezdi i Taylorinoj bivšoj ljubavi, zato što se u pjesmi ni u tragovima ne spominje kava – omiljeni Jakeov topli napitak.
 
Chord Overstreet – za plavokosog glumca Chorda i Taylor prošle godine se šuškalo kako se nalaze u vezi, no nemoguće je da je pjesma namijenjena njemu, zato što njihova navodna veza nikad nije niti potvrđena, zbog čega se da zaključiti kako su mediji ponovno prenapuhali njihov odnos.
 
Will Anderson – jedini detalj koji pomaže u mogućem razotkrivanju identiteta nove Taylorine inspiracije leži u stihovima: 'ti bi se sakrio kako bi našao unutarnji mir, slušajući neku indie stvar koja je mnogo bolja od moje'. Iz stihova se da zaključiti kako titulu nove Taylorine inspiracije u potpunosti preuzima Will Anderson, bivši Taylorin odabranik koji je ujedno frontmen benda Parachutes.
 
Kako zvuči najnoviji hit ove zvijezde i o kome se točno radi, poslušajte ovdje:

(Vijesti.ba)